Mees ik vast

Dit uiterst actuele en verfrissende onderwijsboek vertelt de verhalen vanuit de blik van een ervaringsdeskundige: een autochtone leraar op een zwarte school. Ontroerende en verbijsterende, maar ook grappige en zeer herkenbare verhalen over leerlingen, leraren, ouders, allochtonen, autochtonen en hoofddoeken. De lezer zal regelmatig zichzelf en zijn eigen schooltijd herkennen en tevens geconfronteerd worden met zaken die vandaag anders gaan dan vroeger.
Het boek laat zien dat de huidige ontwikkelingen passen in het moderne Nederland van de 21e eeuw. Tevens toont het aan dat alle opvoeding, onderwijs en integratie altijd draait om één grote levenskunst: écht contact maken.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Mees ik vast het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Mees ik vast