Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Met liefs uit Londen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 119 4 116 3 42 2 3 1 2

Met liefs uit Londen

282

Rank 491 Gelezen 295 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 426 Favoriet 20 Recensies 10
Feelgood Spots 4   Topics 0

Toen Valentina ‘Val’ Baker een tiener was, vertrok haar moeder Eloise onverwachts vanuit Amerika naar haar geboortestad Londen, Val en haar vader alleen achterlatend. Nu, jaren later, komt er een aangetekende brief uit Engeland met het overlijdensbericht van haar moeder. Val blijkt een appartement in Primrose Hill en een tweedehandsboekhandel te hebben geërfd. Ze besluit samen met haar man Nick naar Londen te reizen om orde op zaken te stellen en eenmaal daar besluit ze om een nieuw leven in het charmante Londen op te bouwen.

Op een dag komt er een klant de boekhandel binnen met een exemplaar van The Last Winter, een verhaal dat haar vroeger erg geraakt heeft. Val raakt geïntrigeerd door de opmerkingen die een vorige eigenaar in de kantlijn heeft gezet. Nick blijkt ondertussen naast zijn tijdrovende werk afleiding te hebben gevonden in de vorm van een drieëntwintigjarige stagiaire. En Eliza, een nieuwe vriendin van Val, daagt haar vervolgens uit om het telefoonnummer van ene ‘Daniel’ dat in The Last Winter staat te bellen. Vanaf dat moment besluit Val deze mysterieuze Daniel op te sporen. Tijdens de zoektocht ontdekt ze meer over zichzelf, haar moeder, en uiteindelijk… de liefde.

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Populaire fiction algemeen
Vertaald door
Harmien Robroch
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
06 mei 2022
Laatste editie
06 mei 2022
ISBN
9789022594902 , 9789402318180


Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Keuze van de redactie
Janneke van Geertruy Hebban Recensent

Familiefeelgood van de bovenste plank

door: Janneke van Geertruy 2 likes

De Amerikaanse Sarah Jio is een New York Times-bestsellerauteur en schrijft historische en feelgoodromans die uitgegeven worden in meer dan 25 talen. Voor haar roman Met liefs uit Londen vloog ze meerdere keren naar de Engelse hoofdstad om onderzoek te doen waardoor er in het boek een mooie mix is...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Met liefs uit Londen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.