Mijn eerste Van Dale voorleeswoordenboek

"Mijn eerste Van Dale" Het eerste échte woordenboek voor de allerkleinsten: dat is 'Mijn eerste Van Dale'. Een vrolijk en verantwoord voorleeswoordenboek dat begin mei is verschenen. Van aaien tot zwemmen, van baby tot yoghurt, van cadeau tot waaien, 'Mijn eerste Van Dale' bevat de eerste 1000 woorden die peuters kennen voordat ze naar school gaan. De betekenis van ieder woord wordt uitgelegd in een kleurrijke tekening en een kort, pakkend versje. 'Mijn eerste Van Dale' is een woordenboek voor kinderen vanaf het moment dat ze gaan praten.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Mijn eerste Van Dale voorleeswoordenboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Reageren op Mijn eerste Van Dale voorleeswoordenboek