Advertentie

Mijn receptenboek

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Verzamel je favoriete recepten in je eigen ‘Mijn receptenboek’! Zo raak je nooit meer je moeders tomatensaus kwijt, het recept van de gehaktballen die oma altijd maakte of de lekkere ovenschotel van de buurvrouw. Vul een voorgedrukte pagina in of gebruik een lege pagina om je creativiteit de vrije loop te laten. Of je nou een lekker recept uitprint, uit een tijdschrift knipt of dat je het zelf schrijft, het kan allemaal!

Houd het lekker overzichtelijk met de meegeleverde tabbladstickers en deel het boek op in hoofdstukken (hoofdgerechten, nagerechten, soep, zoet enz.). De receptenpagina’s kun je handig indelen met de stickervellen; van benodigdheden en bereidingswijze tot tips en moeilijkheidsgraad. Niet alleen kun je met ‘Mijn receptenboek’ je eigen kookboek samenstellen, er zit ook een heel handig weekmenu plannerboekje bij. Zo kun je iedere week opschrijven wat er op tafel moet komen en meteen een boodschappenlijstje maken.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Eerste editie
23 november 2020
Laatste editie
26 november 2020
ISBN
9789461562715


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Mijn receptenboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.