Missie: status quo
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 1 1 0

Missie: Status Quo

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Vlak boven hem vloog een schreeuwerik; zijn voortdurende geroep naar zijn vrouwtje was oorverdovend. Marco schoot de vogel uit de lucht met zijn laserpistool. Je kon je zintuigen beter volledig tot je beschikking hebben in de wildernis van Nueva Esperanza. Schittervlinders gaven aan dat er hier happybloemen moesten groeien. Daar werd happysap van gemaakt, en er waren veel verslaafden die alles over hadden voor happysap. Maar de plaatsen waar de bloemen groeiden behoorden tot de meest dodelijke in het bekende heelal. Marco en zijn partner Hank waren bij een gebied gekomen dat begroeid was met bontgekleurde bloemen. Daar kon je overheen lopen, als je precies wist waar de gigaspinnen hun valkuilen gegraven hadden.

Als ze ook naar boven hadden gekeken, hadden ze gezien dat de boomtak vlak boven hen net iets te dik was. De tak liet zich krullend om de schouders van Hank vallen. Een lassoliaan, half plantaardig, half dierlijk en ontzettend sterk. Marco schoot op het gedeelte tussen Hank en de boom en brandde de liaan door.
Hank stond kreunend op. Hij wankelde, wilde zich met zijn linkerhand aan een boomstam vasthouden en brulde toen weer van de pijn. Met angstogen keek hij naar zijn kameraad. "Mijn schouder is gebroken."

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
Onbekend
ISBN
9789073730403


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Missie: Status Quo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken