Advertentie

Mojje luustere

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Theo Janssen probeert met een hamer in brouwerij Durs het eerste vat Dikke Prins bier aan te slaan. Rudy Kousbroek blikt in zijn kunstgalerie in het Spijkerkwartier met pretogen terug op de legendarische rosse buurt. Ahmed Marcouch roept ‘Bingo!’ in een bus vol Vitesse-supporters. Sjoerd van Ramshorst vertelt dat hij achter de coulissen van Studio Voetbal plat Ernums praat met Marcel van Roosmalen. De onvermoeibare Emile Ratelband deelt zijn levensverhaal in Hotel Haarhuis. De Hartkampjes zijn niks meer dan een ander, want ‘ieders poep stinkt’. Orhan Delibaş legt in de Steenstraat uit dat Mike Tyson ook maar een mens is. Jeroen Glissenaar over vossen in Sonsbeek, hangouderen over ratten op winkelcentrum Presikhaaf. Nicky Hofs – de Maradona van Malburgen – geeft in coronatijd geen hand maar wel een ‘bonkie’. En nog veel, veel meer. Remco Kock verveelde zich en dacht: wat als ik boeiende Arnhemmers opzoek en daar een boekje over schrijf? Dan verveel ik me minder en als het boek af is, vermindert ook de verveling van de lezer. Twee vliegen in één klap! Mojje luustere is de oogst van sterk uiteenlopende, vaak geestig vertelde verhalen met één verbindende factor: ARNHEM.

Nicky Hofs / Rudy Kousbroek / Emile Ratelband / De Hartkampjes / Sjoerd van Ramshorst / Orhan Delibaş / Krista Fleming / Theo Janssen / Fred Royers / Klaas Gubbels / Rocco Ostermann / Jan Siebelink / Martin Esveld / Gerard Kroese / Jeroen Glissenaar / Xaviera Plas-Plooij / Duncan Meijering / Henk Apotheker / Jan Sommerdijk / Ahmed Marcouch / Magic Herman / Lain Barbier / Waaghals / Jorgos Zagkotsis / E. Pietersen / Aad de Mos / Hangouderen op Presikhaaf en vele anderen …

+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
317
Uitgeverij
Uitgeverij Kontrast
Eerste editie
04 februari 2021
Laatste editie
16 december 2020
ISBN
9789492411587


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Mojje luustere

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken