Advertentie
Moord in België

Moord in België

6
Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
De gruwelijke misdaden van Marc Dutroux, die resulteerden in de Witte Mars, veranderden ons land diepgaand. Maar Dutroux is geen alleenstaand geval. In Moord in België staan seriemoorden en passionele drama's centraal. Voor de ene is doden een verslavende kick, voor de andere het gevolg van onbesuisde liefde die omslaat in blinde haat. Hoe verschillend Els Clottemans, Freddy Horion, Ronald Janssen of Andras Pandy ook zijn: hun misdaden beroeren de hele samenleving. Aan de hand van hun strafdossier wordt het parcours van veertig van de beruchtste criminelen in detail uit de doeken gedaan. Hoe werden zij de monsters die we kennen?
Genre
Thrillers & Spanning , True crime
True crime
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Horizon
Laatste editie
14 mei 2018
ISBN
9789492159960 , 9789492159977 , 9789492626929
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Summier overzicht zonder enige meerwaarde.

door: Koen Chevalier 1 like
"In ieder mens schuilt een crimineel, klein of groot. Liegen en bedriegen doen we allemaal weleens. De grens tussen zulke kleine fraude en de wereld van de misdaad is soms flou. En zelfs als het niet waar is dat er in iedere mens een misdadiger schuilt, dan schuilt er in iedere misdadiger nog...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook