Delve into beautiful, delicious vegetarian food from the masters of Middle Eastern cuisine. The Middle East—from North Africa and Moorish Spain, through Turkey, Lebanon, Syria, and Jordan to the Arabian Peninsula—has long had a vibrant tradition of home-style vegetarian cuisine—from their abundant fresh salads, dips, and breads to a diverse collection of delicious and hearty main meals. Based on the freshest ingredients and cooked from the heart, Greg and Lucy Malouf’s recipes are designed for sharing and enjoying in company. Their approach to vegetarian food comes from their love of traditional Middle Eastern flavor combinations and the importance of color and texture. The recipes are new interpretations of Middle Eastern food, inspired by the spirit of generosity and sharing that characterizes the region.
Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Reageren op New feast : modern middle eastern vegetarian
Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.