Advertentie
Niets is voor eeuwig

Niets is voor eeuwig

8
Gelezen 16 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

San Fransisco. In het Embarcadero Ziekenhuis vecht een team specialisten, artsen en verpleegkundigen dag in dag uit voor het leven van vele patiënten die er dagelijks worden binnengereden. De werkdruk is enorm, het tempo is moordend en de emoties lopen menigmaal hoog op. De medische staf draait waanzinnige uren. Je moet dan ook uit bijzonder hout gesneden zijn om in het Embarcadero te slagen.

Paige - Even intelligent als aantrekkelijk. Haar inzet en vakkennis zijn ongeëvenaard. Voor haar is een patiënt meer dan een diagnose alleen. Toch brengt haar idealisme haar uiteindelijk in aanraking met Justitie.
Honey – Toegewijd en ambitieus. Met haar aanstelling in het Embarcadero gaat een droom in vervulling. Menig collega brengt zij het hoofd op hol, maar haar liefde gaat uit naar een patiënt. Een patiënt die haar geen zekere toekomst kan bieden.
Kat – Een zelfbewuste zwarte vrouw, die in deze traditionele mannenwereld tegen twee vooroordelen moeten opboksen. Haar relatie met een collega is niet alleen hartstochtelijk, maar blijkt ook fataal.

Genre
Literatuur & Romans
Oorspronkelijke titel
Nothing lasts forever
Vertaald door
Hans Kooijman
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Laatste editie
01 augustus 1997
ISBN
9789022521168
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic