Nieuwe vrienden
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 21 4 33 3 52 2 7 1 1

Nieuwe vrienden

114

Gelezen 118 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 170 Favoriet 3 Recensies 11
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 2 Spots 2   Topics 0
Soms kan je leven ineens op zijn kop komen te staan. Het ene moment loopt alles op rolletjes: je woont met je partner in een prachtig huis in Londen, jullie zijn bevriend geraakt met het aantrekkelijke jongere stel Kit en Melia en samen met Kit reis je iedere dag per boot naar je werk. Het volgende moment komt Kit na de kerstdagen niet opdagen voor de bootreis naar werk en word je bij het van boord gaan onderschept door twee agenten: Kit blijkt al dagen spoorloos en Melia heeft hem als vermist opgegeven.
Tijdens het verhoor wordt duidelijk dat de politie vermoedt dat jij iets met de verdwijning te maken hebt: jullie waren een paar dagen terug na werk wat gaan drinken om de vrije dagen in te luiden en getuigen hebben jullie op de boot terug naar huis ruzie zien maken. Dat is de laatste keer dat iemand Kit heeft gezien. Je bent geschokt. Hoe komen ze erbij? Jij en Kit zijn vrienden. Ze kunnen het aan Melia vragen, zij zal voor je instaan. Nee, wat er ook is gebeurd, jij bent onschuldig. Totaal onschuldig.
Toch?
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
15 juni 2021
Laatste editie
15 juni 2021
ISBN
9789021425382 , 9789021425405


Boekinformatie wijzigen


Recensies (11)

Keuze van de redactie
Karla De Greeve Hebban Recensent

Moderne variatie op een klassieke film noir

door: Karla De Greeve 4 likes ebook

Ons huis (2020) was een beklemmende pageturner, waarin Louise Candlish een inventief psychologisch spelletje speelt met haar lezers. De hamvraag is of de Engelse auteur dit huzarenstukje nog eens overdoet met The Other Passenger, in het Nederlands omgedoopt tot Nieuwe vrienden. René van Veen stond...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Nieuwe vrienden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken