Advertentie

Godsgraf

137

Rank 5908 Gelezen 152 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 200 Favoriet 34 Recensies 7
Fantasy & SF Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 17 Top25's 7   Topics 0

Godsgraf is deel twee van Jay Kristoffs trilogie over Mia Corvere, een van de dodelijkste leerlingen op een school voor huurmoordenaars. Mia Corvere, vernietiger van keizerrijken, heeft haar plek gevonden onder de Klingen van Onze Vrouwe van Gezegende Moord, maar velen binnen de congregatie van de Rode Kerk vinden dat ze die niet verdient. Haar positie is onzeker, en ze is nog altijd geen stap dichter bij de wraak die ze wil nemen na de brute dood van haar familie. Maar na een fatale confrontatie met een oude vijand begint Mia te vermoeden dat de Rode Kerk zo haar eigen motieven heeft. Als vervolgens bekend wordt dat Consul Scaeva en Kardinaal Duomo de afsluiting van de grote spelen in Godsgraf zullen bezoeken, trotseert Mia de Kerk en verkoopt ze zichzelf als slaaf, zodat ze wraak kan nemen. Een belofte die ze zichzelf maakte op de dag dat ze alles verloor. Op het zand van de arena vindt Mia nieuwe bondgenoten en bittere rivalen, en rijzen er meer vragen over haar rare verwantschap met de schaduwen. Als de complotten zich ontvouwen, de geheimen worden onthuld en het aantal doden blijft oplopen tussen de muren van het collegium, wordt Mia gedwongen te kiezen tussen loyaliteit en haar dorst naar wraak.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Nimmernacht (2)
Vertaald door
Selma Soester
Aantal pagina’s
653
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Eerste editie
08 januari 2019
Laatste editie
10 januari 2019
ISBN
9789024582891 , 9789024582907


Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door André van Broekhuizen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (7)

Keuze van de redactie
Marvin O. Hebban Recensent

Hard, spannend, afwisselend, verrassend – een superboek!

door: Marvin O. 17 reacties 7 likes

Nimmernacht, het eerste deel van de trilogie met Mia Corvere in de hoofdrol, heeft heel wat harten sneller doen slaan. Eind 2017 regende het sterren voor deze spannende, snelle en originele fantasy die uit de pen van Australiër Jay Kristoff (1973) gevloeid was. Het boek won terecht de Hebban Scifi...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Godsgraf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.