Een Venetiaanse misdaadroman Nobiltà
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 28 3 23 2 0 1 1
VN:

Nobilta

54

Rank 4243 Gelezen 72 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 28 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Nobiltà is de zevende intrigerende misdaadroman van Donna Leon die zich afspeelt in het prachtige Venetië met zijn smalle bruggen, mysterieuze kanalen en geheimzinnige steegjes. En waarin natuurlijk wederom een grote plaats is toebedeeld aan de charmante commissaris Guido Brunetti en zijn strijd tegen misdaad en onrecht.

In een klein stadje aan de voet van de Dolomieten liggen al eeuwenlang de ongerepte tuinen van een verlaten boerderij. Maar dan wordt op een dag de nieuwe eigenaar met grote spoed door de werklui naar zijn buitenverblijf geroepen. Zij hebben een macabere vondst gedaan: een graf met daarin het halfvergane lichaam van een man. Aan de ring te zien die dichtbij wordt gevonden, gaat het hier om een telg van een invloedrijke, adellijke familie en zeer welgestelde Venetiaanse familie, wier enige zoon enige tijd geleden is gekidnapt.

Het moordonderzoek van commissaris Brunetti verloopt aanvankelijk redelijk voorspoedig. Toch ligt de oplossing van de tragedie nog ver buiten zijn bereik. Want hij zal eerst de geheimen in het leven van de vermoorde man moeten achterhalen voor Brunetti kan begrijpen waarom hij moest sterven...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Pockets populaire fictie
Thriller
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
A Noble Radiance
Serie
Guido Brunetti (7)
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Eerste editie
01 januari 1900
Laatste editie
16 juni 2022
ISBN
9789022526620 , 9789022529157 , 9789022531808


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Volle kleuren

door: Marco Books 1 like
geuren en smaken,Het zevende boek van Donna Leon speelt zich net als voorgaande boeken af in het karakteristieke Venetië. Commissario Guido Brunetti krijgt te maken met de vondst van een lijk. Het zou gaan om het lichaam van een jongeman die twee jaar eerder werd ontvoerd. Toen werd tot tweemaal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Nobilta

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken