Ogen van liefde
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Ogen van liefde

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een jonge, westerse vrouw reist alleen naar het fascinerende Nepal en India waar ooit haar hippie ouders de liefde voor elkaar vonden. Daar wil de onbevangen en licht chaotische Amber zich onderdompelen in boeddhistische sferen.
Niet zoals in de spannende Netflix-serie The Serpent waarin buitenlandse jongeren hallucinerend en al maandenlang spiritueel feesten. Nee, Ambers droom is anders: op ontdekkingsreis gaan, met volle teugen genieten en Engelse taallessen geven aan monniken om zo zelf boeddhistische lessen te kunnen volgen.

Ze geniet van de spirituele ontmoetingen met bijzondere mensen in kloosters, van de natuur en cultuur in de bergen van Nepal en beleeft iedere dag wel een geluksmoment.
Dan, tijdens een kleurrijk feest te midden van duizenden boeddhisten in Kathmandu wordt Amber als een magneet aangetrokken door de prachtig geschilderde ogen op de tempel van Boudhanath en een tel later staat zij oog in oog met een indrukwekkende en aantrekkelijke monnik.

Met alle tegenstrijdige emoties die ze daarbij ervaart, maakt Amber een paar weken later met deze mysterieuze man, die een invloedrijk boeddhistisch leider blijkt, een spirituele én fysieke ontdekkingsreis naar echte liefde.

Reeds jaren geleden kwam Patricia Vorstenbos in Nepal al in aanraking met het werkelijke boeddhistische leven. Op een van haar rondreizen ontmoette zij deze ‘Amber’ in het echt en vernam haar waargebeurde en onthutsende relaas. Want zo zegt Patricia: ‘Ook al is dit een ultiem verhaal van een ontluikende verliefdheid met verstrekkende gevolgen, het is ook gezien de hoge positie van de leider een uiterst precair verhaal dat alleen bekend is in de hoogste boeddhistische kringen.’

De roman 'Ogen van liefde' is voor de lezers zowel een meeslepend waargebeurd verhaal als ook een aangename kennismaking met de beginselen en de speciale rituelen die het boeddhisme rijk is.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Oosterse religies waaronder boeddhisme en hindoeisme
Aantal pagina’s
306
Uitgeverij
Uitgeverij NAU
Eerste editie
16 september 2021
Laatste editie
24 september 2021
ISBN
9789491535840 , 9789491535659


Boekinformatie wijzigenReacties op: Ogen van liefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken