Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 1 3 2 2 0 1 0

Omringd door tegenslag

4

Gelezen 4 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 56 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0

Iedereen heeft dromen en ambities: een eigen bedrijf, een liefdevolle relatie of het lopen van een marathon. Maar vaker bereiken we onze doelen niet dan wel. Succes komt niet vanzelf, en als je jezelf met tegenslagen blijft omringen, is het moeilijk om gemotiveerd te blijven en in de winner’s circle terecht te komen.

In Omringd door tegenslag laat Thomas Erikson zien hoe je een winnaar in plaats van een verliezer wordt. Hij helpt het ‘waarom’ achter je doel te identificeren en hoe je dit doel in simpele, concrete stappen kunt bereiken. Aan de hand van het eenvoudige vierkleurensysteem dat Omringd door idioten tot een internationale bestseller maakte, legt hij uit hoe je tegenslagen kunt accepteren en niet als loser achterblijft. Leer op de juiste manier te reageren op tegenspoed, overwin obstakels en maak van je dromen werkelijkheid!

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
15 november 2022
Laatste editie
10 januari 2023
ISBN
9789402766745 , 9789402711189


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Soraya Vink
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Omringd door tegenslag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.