Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Onbekommerd

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Onbekommerd is deel twee uit een serie met luchtige boeken met Nederlandse meiden in Frankrijk in de hoofdrol. Het zijn enemies to lovers verhalen en spelen in het Franse dorp waar de auteur woont.
Onbekommerd gaat over Annelies. Ze is nogal perfectionistisch en heeft nog net geen smetvrees. Ze werkt op een ambulance en is een paar keer lastig gevallen door omstanders terwijl ze iemand probeerde te verzorgen. Wanneer ze weer een fout maakt door alle stress die ze voelt op het werk realiseert ze zich dat ze op het randje van overspannenheid is. Ze is er helemaal klaar mee en neemt ontslag.
Om uit te rusten en te bedenken wat voor nieuw werk ze wil gaan doen, gaat ze een tijdje naar haar vriendin Lynda in Frankrijk. Tot haar teleurstelling kan ze niet logeren in Lynda’s vakantiehuis maar moet ze genoegen nemen met een kamer in het huis van Briz, de zwager van Lynda. Annelies is er niet erg blij mee, want ze heeft door de ellende op haar werk even genoeg van mannen en het huis is erg rommelig en vies.
Briz op zijn beurt is kwaad op zijn broer, want hij zit helemaal niet te wachten op een Nederlandse die zijn hele huis schoonmaakt en zijn spullen verplaatst waardoor hij niets meer kan vinden.
Wanneer ze een beetje is bijgekomen probeert Annelies te bedenken wat voor nieuw werk ze wil gaan doen. Ze probeert het een en ander maar het gaat niet allemaal even geweldig. Een nieuw beroep vinden loopt uiteindelijk heel anders af dan ze ooit had gedacht.

Onbekommerd is een kleurrijk verhaal over jezelf vinden.
+


Genre
Feelgood
Serie
Zorgeloos (2)
Aantal pagina’s
325
Eerste editie
20 oktober 2022
Laatste editie
01 oktober 2023
ISBN
9782958101640


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Martine Hoogschagen
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Onbekommerd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.