Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Onverschillig

Een ding is zeker: Laura wil niet hetzelfde leven leiden als haar moeder! Ze heeft zich jaren geleden al voorgenomen om ooit met een knappe rijke man te trouwen. Net zoals dat altijd gebeurt in de stapels Romance boeken die ze al gelezen heeft. Ze staart zich zo blind op haar einddoel dat ze de realiteit uit het oog verliest. Telkens weer wordt ze als speeltje tussendoor gebruikt, maar nooit is er zicht op een echte relatie. Ook nu weer komt ze er tot haar grote frustratie achter dat haar rijke baas, met wie ze in het geheim een relatie heeft, nooit zijn huidige partner voor haar zal verlaten. Laura neemt wraak en vlucht vervolgens naar haar vriendinnen Lynda en Annelies, die in Frankrijk wonen.
Haar vriendinnen willen haar koppelen aan de mooie sexy Rico, om Laura te laten ervaren dat een man met veel geld en een goede baan niet per se nodig is om gelukkig te zijn.

Rico is het tegenovergestelde in alles wat Laura voor haar ideale partner in gedachten heeft. Ze ziet dan ook weinig in hem. Bij hun eerste echte ontmoeting vliegen de vonken er letterlijk vanaf, met grote gevolgen voor hen beiden. Een gewonde heethoofdige Fransman en een nogal resolute Nederlandse zes weken lang tegen hun zin samen in een oude stacaravan... Als dat maar goed komt.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Onverschillig het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.

Reageren op Onverschillig

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.