Onderstroom
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 20 4 47 3 22 2 3 1 0
VN:

Onderstroom

92

Gelezen 100 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 64 Favoriet 6 Recensies 17
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Onderstroom is een beklemmende thriller over een droomreis op zee die verandert in een nachtmerrie. Voor iedereen die genoten heeft van Het strand van Alex Garland en Jetset van Marion Pauw.

Wanneer twee hartsvriendinnen gaan backpacken in Zuidoost-Azië om hun problemen thuis achter zich te laten, krijgen ze de mogelijkheid mee te varen op The Blue, een zeiljacht dat onderweg is van de Filipijnen naar Nieuw-Zeeland. De reis op zee is paradijselijk: de meiden zwemmen in helderblauwe lagunes en drinken cocktails onder de sterrenhemel in het gezelschap van nieuwe vrienden. Maar al snel komen ze erachter dat zij niet de enigen zijn die een verleden met zich meedragen. Dan raakt een van de vrienden vermist, op volle zee, en wantrouwen en leugens dreigen een eind te maken aan de reis. Maar sommigen zijn niet van plan dit paradijs op te geven, tegen geen enkele prijs.

Onderstroom is een nagelbijtend spannende pageturner die de lezer meeneemt naar exotische eilanden en verboden liefde op een fatale zeereis waarbij niemand het jacht kan verlaten.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
02 maart 2016
Laatste editie
10 maart 2016
ISBN
9789026334245 , 9789026334252


Boekinformatie wijzigen


Recensies (17)

Keuze van de redactie

Hoe lang kun je de waarheid ontlopen?

door: Jacqueline Coppens

Lana en Kitty zijn al sinds hun vroege jeugd onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Lana tot een afschuwelijke ontdekking komt, wil ze zo snel mogelijk weg uit Engeland en vraagt haar vriendin Kitty, die het ook niet gemakkelijk heeft, haar te vergezellen. Ze besluiten om te gaan backpacken en door...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Onderstroom

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken