Advertentie

Onschuldig

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Na zijn gevangenisstraf te hebben uitgezeten. Zat hij in zijn kleine kamer, die hij met veel moeite ondanks de onwil en tegenwerking van zijn reclasseringsambtenaar had kunnen krijgen en bladerde Madhir door het plaatselijke krantje. Plotseling stokte zijn adem. Daar op die foto stond naast een vuilniswagen een man die hij herkende. Zijn handen begonnen te trillen. Door op die foto stond de man die hem zoveel jaren geleden had kunnen vrijpleiten van de gruwelijke daden waar hij voor was veroordeeld. Destijds wilde niemand hem geloven en hij verwacht nu dan ook niet veel meer van de politie. Deze keer gaat hij zelf op onderzoek uit.
Dan blijkt de wereld anders in elkaar te zitten. Pas na veel tijd en pijn, waarin hij opnieuw verdacht wordt van een zware misdaad en hij aan het eind opnieuw wordt geconfronteerd met een pijnlijk verlies, is daar de oplossing.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
264
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
04 augustus 2020
Laatste editie
04 augustus 2020
ISBN
9789464057287


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Onschuldig

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken