Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ontmaskerd
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 5 3 2 2 0 1 0
VN:

Ontmaskerd

9

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Peter leidt een kleurloos leven als administratief medewerker bij de politie van Rotterdam. Vanaf het moment dat hij wordt gestalkt door Anne, een callgirl met een voorliefde voor schuchtere jongemannen en bloedsnelle auto's, neemt zijn leven een verrassende wending. 

Henk, een van haar klanten, bereidt zich voor op zijn volgende grote klus: de ontvoering van Ton Waterman, een spijkerharde, uiterst succesvolle zakenman. Als Waterman zich in de praktijk heel anders blijkt te gedragen dan vooraf door Henk is ingecalculeerd, loopt de ontvoering gruwelijk uit de hand - met vergaande gevolgen voor Peter en Anne.


+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Detective
Oorspronkelijke titel
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
13 maart 2012
Laatste editie
16 maart 2012
ISBN
9789460921513 , 9789460926914 , 9789022539408


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie
Kim Moelands Auteur

Prima boek

door: Kim Moelands 1 like
René van de Meerakker debuteerde in 2003 met het boek Doodlot. De reacties op dit boek waren lovend. Een jaar later verscheen zijn tweede boek Ontmaskerd.

Peter Veldkamp leidt een saai en teruggetrokken bestaan. Hij slijt zijn dagen als administratief medewerker bij de politie en woont in een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ontmaskerd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken