Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ontworteling

Journaliste en wereldverbeteraar Lara reist af naar Brazilië in opdracht van een organisatie die inheemse gemeenschappen helpt in Zuid-Amerika.
Samen met een collega en een gids gaat ze op onderzoek uit in het Amazonegebied. De stam die ze bezoeken, lijkt echter niet zo blij met hun komst. Wanneer Lara op een schandaal stuit dat het regenwoud en de inheemse stam in gevaar brengt, komt ze in een angstaanjagend kat-en-muisspel terecht. Ze legt haar leven in de waagschaal om de waarheid boven tafel te krijgen.
Door de huiveringwekkende gebeurtenissen valt Lara in een zwart gat waar ze hallucinerende ervaringen doormaakt. Haar diepste angsten komen voorbij maar ook de intense krachten die ze aan kan boren als ze eenheid ervaart met de natuur. Om uit het duister omhoog te klimmen, moet ze haar verleden loslaten en haar innerlijke kracht leren hanteren.
Weet Lara zich aan haar fysieke en mentale demonen te ontworstelen?
‘Ontworteling’ is een razend spannende ecothriller met een actueel thema.
Toon details

Recensies (30)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Ontworteling het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Ontworteling

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.