Advertentie

Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De sleutels voor het herstel van het Paradijs op Aarde
Deel 1 uit de serie "De Boeken van Matthew"

Matthew Ward komt in 1980 op 17-jarige leeftijd plotseling om het leven bij een auto-ongeluk. Veertien jaar later krijgt hij contact met zijn helderhorende moeder, Suzanne Ward. In hun zielenblauwdruk blijkt het voornemen te liggen om samen belangrijke boodschappen uit hogere dimensies door te geven aan de mensheid. Vertegenwoordigers van zes hoogontwikkelde beschavingen beschrijven via Matthew en Suzanne hun thuisland, geschiedenis maar vooral de reden waarom ze onze planeet op dit moment hulp mogen bieden. Hun inspanningen zullen ervoor zorgen dat de Aarde, samen met haar bewoners, op tijd voorbereid is om te ascenderen van de derde naar de vijfde dichtheid.

‘Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk’ - het eerste boek uit de serie van vijf - geeft in heldere taal een veelomvattend spiritueel overzicht van de transformatie die zich momenteel op de Aarde voltrekt. De volgende onderwerpen komen hierbij onder andere aan bod: de kosmische hiërarchie; levens van de ziel; energie en vibraties; het klonen van mensen; mind control; geweten en intuïtie; de rol van walvisachtigen; polariteit en dualiteit; 9/11; wat angst doet; wat karma is; vaccins; orgaantransplantatie; verslavingen; de kracht van gedachten; Lemurië en Atlantis; oorlog en vrede; Eindtijd; zielsoverdracht (walk-ins); abortus en euthanasie.

De vijf boeken van Matthew vullen elkaar aan en belichten tegelijkertijd steeds nieuwe aspecten van de boodschappen die Matthew en Suzanne Ward mogen overbrengen. Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen aan het Veld van Bewustwording, het meest essentiële bestanddeel van het proces van transformatie van de mensheid en de Aarde, dat inmiddels onomkeerbaar in gang is gezet. Meer dan ooit is Matthews tijdloze boodschap actueel.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
202
Uitgeverij
Obelisk Boeken
Eerste editie
23 februari 2021
Laatste editie
23 februari 2021
ISBN
9789493071728


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.