Advertentie

Vertel me over de Hemel

0

Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Deel 2 uit de serie “De Boeken van Matthew”

Matthew Ward komt op 17-jarige leeftijd plotseling om het leven bij een auto-ongeluk. Veertien jaar later krijgt hij contact met zijn helderhorende moeder, Suzanne Ward. In hun zielenblauwdruk blijkt het voornemen te liggen om samen belangrijke boodschappen uit hogere dimensies door te geven aan de mensheid. Vertegenwoordigers van zes hoogontwikkelde beschavingen beschrijven via Matthew en Suzanne hun thuisland, geschiedenis maar vooral de reden waarom ze onze planeet op dit moment hulp mogen bieden. Hun inspanningen zullen ervoor zorgen dat de Aarde, samen met haar bewoners, op tijd voorbereid is om te ascenderen van de derde naar de vijfde dichtheid.

In ‘Vertel me over de Hemel’ – het tweede boek uit de serie van vijf – vertelt Matthew uitgebreid en in heldere taal hoe zijn leven er in de Hemel – waarvan de werkelijke naam Nirvana is – uitziet. Hij legt uit dat de mensen op Aarde in deze tijd moeten weten dat er nogal wat misverstanden over de Hemel bestaan en dat het belangrijk is dat die worden weggenomen. We moeten kennis nemen van onze afkomst om te begrijpen dat we allemaal een belangrijke taak in dit leven hebben. Ook van belang is dat we onze angst voor de dood en het hiernamaals overwinnen omdat het ons weghoudt van alles wat werkelijk belangrijk is. De volgende onderwerpen komen hierbij onder andere aan bod: hoe ziet de Hemel er uit; wat doen zielen daar ‘de hele dag’; hoe zit het met familieleden en vrienden; wat voor lichaam hebben we daar; kunnen we reizen; moeten we werken en is er cultuur; zijn er ook dieren en wanneer komen we weer terug of gaan we verder en nog veel meer.

Als we ooit van onze programmering verlost willen worden is het nu.

De vijf boeken van Matthew vullen elkaar aan en belichten tegelijkertijd steeds nieuwe aspecten van de boodschappen die Matthew en Suzanne Ward mogen overbrengen. Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen aan het Veld van Bewustwording, het meest essentiële bestanddeel van het proces van transformatie van de mensheid en de Aarde, dat inmiddels onomkeerbaar in gang is gezet. Meer dan ooit is Matthews tijdloze boodschap actueel.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
205
Uitgeverij
Obelisk Boeken
Eerste editie
18 maart 2021
Laatste editie
18 maart 2021
ISBN
9789493071735


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Vertel me over de Hemel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.