Opgeruimd staat netjes
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Opgeruimd staat netjes

0

Rank 4302 Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 46 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Chloe is een gedreven student. En een gedreven psychopaat.
Maak kennis met Chloe Sevre. Ze is een eerstejaars student die hoge cijfers haalt, graag naar yogalates en studentenfeesten gaat en daarnaast ook nog tijd vindt om de perfecte moord te plannen. De afgelopen zes jaar heeft ze hard gewerkt aan haar plan om wraak te nemen op iemand uit haar verleden en nu is de tijd gekomen om alles in gang te zetten.
Naast al deze activiteiten doet Chloe ook mee aan een klinisch onderzoek op de universiteit: ze is gediagnosticeerd psychopaat en is samen met zes andere studenten onderdeel van een psychologisch experiment. Wanneer een van de studenten uit het onderzoek wordt vermoord is dat het begin van een gevaarlijk kat-en-muisspel waardoor Chloe ineens niet meer alleen jager maar ook prooi is. Als ze inziet dat ze in haar eentje te kwetsbaar is komt ze voor een lastige keuze te staan: moet ze samenwerken met de andere studenten uit het onderzoek, ook al weet zij als geen ander dat het geen goed idee is om een psychopaat te vertrouwen?
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
21 juni 2022
Laatste editie
21 juni 2022
ISBN
9789021461670 , 9789021467894


Boekinformatie wijzigenReacties op: Opgeruimd staat netjes

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken