Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over Leven

'Over leven' staat vol gedichten die recht uit het hart komen. In klare taal. Over alledaagse thema's die raken en ontroeren. Bovendien is het een kleine knipoog naar het werkwoord 'overleven'. Dit heeft voor dichter Tanja Helderman een persoonlijke betekenis, omdat het ook betrekking heeft op de afgelopen jaren uit haar privéleven. In deze periode heeft ze zich ontworsteld aan een bestaan dat haar niet meer paste. Uiteindelijk vond ze zichzelf weer terug in een leven dat rijker is dan ze ooit durfde te dromen.
Taal loopt als een rode draad door Tanja's leven. Na het afronden van haar studie logopedie en taalkunde werkt ze inmiddels ruim achttien jaar met veel plezier als logopedist. Sinds april 2015 beheert ze daarnaast haar eigen Facebookpagina TAALig, die wordt gevolgd door ruim vijfendertigduizend enthousiaste taal- en poëzieliefhebbers.
Tanja Helderman (1974) is in 2015 begonnen met het schrijven van gedichten. Ze studeerde logopedie en neurolinguïstiek en is momenteel werkzaam als logopedist in Rotterdam. 'Over Leven' is haar debuutbundel.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Over Leven het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Over Leven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.