Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over Winnen

Hilde Houweling is een van de deelnemers aan het programma Het Voedselgevecht, dat vanaf 25 oktober 2018 in vier afleveringen wordt uitgezonden op NPO3. De avond tevoren vertelt ze hierover in RTL Late Night. In deze autobiografie wordt de lezer meegenomen in het leven van een meisje dat langzaamaan verstrikt raakt in haar eigen gedachtewereld. Ze doet fanatiek aan hockey, wil zelfs in het Nederlands elftal spelen, en heeft daar alles voor over, maar een trainer die haar misbruikt is het begin van haar ondergang. Razend knap en getuigend van zelfinzicht toont Hilde het tergend sluwe en dwingende proces van een eetstoornis. De sterke topsportster die op jonge leeftijd zelfs in Barcelona trainde is binnen een paar jaar mentaal de weg kwijt, vereenzaamd en lichamelijk gebroken. Na vele jaren van therapie en opnamen gelooft Hilde inmiddels in volledig herstel. Zij wil met dit boek troost bieden, voorkomen dat anderen dit overkomt en vooral laten zien dat er achter een eetstoornis heel andere problemen schuilgaan.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (4)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Over Winnen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Over Winnen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.