Advertentie
Overgewicht als sleutel tot verlichting

Overgewicht als sleutel tot verlichting

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Wat als je ‘te zwaar’ en ‘te dik’ zijn nu eens geen probleem is, geen fout, geen vergissing? In dit boek laat Sandra Derksen, therapeut en tevens de auteur van o.a. Afvallen als Spirituele Oefening, je zien hoe de worsteling met je gewicht de liefdevolle uitnodiging bevat naar het realiseren van je ware Zelf, oftewel verlichting. Het biedt een uniek en radicaal ander verlichtend perspectief op het gewichtsprobleem. Want afhankelijk van hoe je omgaat met je gewichtsworsteling kan dit in het spirituele zoeken naar jezelf een grote belemmering zijn, óf het kan juist een poort zijn naar Zelfrealisatie.

Overgewicht als sleutel tot verlichting is het zevende boek van Sandra Derksen. Zij laat zich hierin inspireren door de nondualistische Advaita Vedanta, in het bijzonder het pad van Jnana Yoga: ook wel bekend als het pad van kennis en wijsheid. Dit boek bevat echter geen droge theorie, maar is een praktische gids met een speelse opzet om de kennis over wie (of wat) je werkelijk bent toe te passen in je worsteling met overgewicht.

Enkele lezersreacties:
“Een wijs en rijk boek, je kan dit ontvangen als een geschenk aan jezelf en van jezelf.” – Gert Jan Witter
“Dit boek is zó verhelderend! Sandra kan als geen ander de illusie van overgewicht doorprikken.” – Elsbeth van Lienden

“Sandra weet op een begrijpelijke, niet hoogdravende manier de filosofie van non-dualiteit toe te passen op de manier waarop jij je tot je gewicht verhoudt.” – Jeanette Harmsen

Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
286
Uitgeverij
Uitgeverij Boekenbent
Laatste editie
15 november 2019
ISBN
9789463283038
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic