Advertentie
Pristina

Pristina

26
Gelezen 25 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 9 Favoriet 4 Recensies 2
Literatuur & Romans Top25's 1   Topics 0
Iedereen weet wie de man is die de boot verlaat, en wat hij komt doen op het eiland

Albert Drilling is een succesvol ambtenaar: trouw aan zijn minister en aan de wet. Zijn missies zijn geheim; in de voering van zijn colbert is tienduizend euro genaaid. Onderweg naar een eiland in de Noordzee leest hij het dossier van de jonge vrouw die hij zoekt. Een opdracht van niks. Maar op het eiland gelden andere wetten.
Pristina is een broeierig schimmenspel tussen twee mensen die tot elkaar zijn veroordeeld. De een leeft in hotels, de ander in vreemdelingenkampen. Allebei proberen ze het beste uit hun leven te halen, en allebei weten ze dat een van hen gaat verliezen.
Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Atlas Contact
Laatste editie
15 januari 2014
ISBN
9789025441883 , 9789025441890 , 9789025445942 , 9789046707159
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Irin Past...of Pristina?

door: Geertje Otten 1 like
'Irin Past, Irin Past, Irin Past, zeg het me na, nu. Kind! Neem die naam! Ze nam de naam en beloofde hem te houden en hield zich aan die belofte zo goed en zo kwaad als het ging. Zij was Irin Past, onderweg op een veerboot naar opnieuw een ander leven.' Met Pristina schetst Toine Heijmans een...

Vluchtelingen..

door: Marloes 2 reacties 1 like
Toine Heijmans heeft zichzelf overtroffen met het boek Pristina! Het verhaal over de vrouwelijke illegale die terug moet naar haar eigen land, is waardevol, uniek, schokkend en tegelijkertijd wonderschoon. Als lezer word je meegenomen in de wonderlijke wereld van een ambtenaar die vluchtelingen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook