Advertentie
Relaas

Relaas

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De mensen achter Relaas geloven dat iedereen een boeiend verhaal heeft dat gehoord moet worden. Daarom willen ze verhalen van diverse pluimage verzamelen, ook van mensen die van nature uit niet zo goed kunnen vertellen maar dat wel zouden kunnen. Voor hen voorzien ze begeleiding bij het neerpennen van hun verhaal, zodat ze het vol overtuiging kunnen brengen op de vertelavonden. Sommige verhalen zijn namelijk zo aangrijpend goed, ook al is de verteller niet meteen een spraakwaterval. Deze mensen coachen ze om hun verhaal te vertellen. Nu bundelden ze hun twintig meest bijzondere verhalen in dit boek. Laat je ontroeren.

RELAAS is een wekelijkse Vlaamse podcast, op Soundcloud, Itunes, op www.relaas.be en alle mogelijke andere podcastplatformen. Sinds de opstart in 2015 hebben 875.000 (!) mensen een Relaas aflevering beluisterd. Dat is een gemiddelde van 11.675 luisteraars per podcast.
Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Laatste editie
09 oktober 2020
ISBN
9789463933155
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic