Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Russische poppetjes
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 3 3 6 2 4 1 2

Russische poppetjes

17

Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 3   Topics 0
In China steekt een onbekend virus de kop op: corona. Eerst reageert het Westen lacherig tot Europa eindelijk in de gaten krijgt dat het ernst is. Een pandemie kondigt zich aan, het land stevent af op een lockdown.

In die almaar benauwendere sfeer is het voor de Knokse politie moeilijk werken. een bejaarde, die deerlijk toegetakeld op een bankje wordt aangetroffen, beweert dat hij is gevallen terwijl nogal wat verwondingen op mishandeling wijzen. Het blijkt slechts het eerste dubieuze voorval te zijn in een lange rij. Een afrekening, een homejacking en een hoog oplopend dispuut tussen een huurder en een eigenaar... Het is niet altijd duidelijk wat een misdaad is en wat niet. Maar waarom zou een slachtoffer liegen en waarom worden misdrijven niet aangegeven en aanklachten ingetrokken? Toeval? Of is hier meer aan de hand? Luk Borré breekt er zich het hoofd over. Tijdens het onderzoek wordt de inspecteur bijgestaan door een ambitieuze nieuweling. Die heeft zo zijn eigen problemen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
Eerste editie
31 mei 2021
Laatste editie
15 juli 2021
ISBN
9789464340020 , 9789464340037


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marvin O.
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Russische poppetjes

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken