Advertentie
Schoon schip

Schoon schip

55
Rank 6472 Gelezen 87 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 37 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Wanneer Jo door haar man wordt ingeruild voor een jongere vriendin verhuist ze naar een binnenvaartschip op de Theems. Tijdens haar huwelijk hoefde ze alleen maar te koken, maar ze merkt al snel dat ze nu meer zal moeten doen om de boel drijvende te houden.
Gelukkig krijgt ze hulp van een vriendin van haar dochter. Dora is op het laatste moment weggevlucht van haar bruiloft en vraagt Jo om een veilige haven waar ze haar leven op orde kan krijgen. De beide vrouwen krijgen al snel ongevraagd bezoek van de arrogante, maar aantrekkelijke Marcus en de charmante klusjesman Tom. Alsof dat al niet ingewikkeld genoeg is moeten ze met z’n vieren het Kanaal oversteken... naar Nederland!

Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Vertaald door
M. Denneman
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
11 februari 2020
ISBN
9789047506867 , 9789036425902 , 9789000337132 , 9789000320639 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Een heerlijke feelgood roman

door: Anneke 1 like
Het is een heerlijke feelgood roman dat voorspelbaar is, maar niet op een vervelende manier, want ook al is het einde voorspelbaar, het is een heerlijk verhaal met een paar leuke avonturen, met als hoogtepunt de reis naar Nederland waar het een en ander gebeurt. De hoofdpersonen mag je gelijk om...

Recensie Schoon schip

door: jcdlwvr 1 like
Twee sterren krijgt dit boek, omdat ik het heb uitgelezen. Maar dat koste me de nodige moeite, want ik vond het een saai boek.

Recensie Schoon schip

door: 78nl 1 like
Op zijn tijd vind ik het stiekem heerlijk om een chicklitje te lezen. Maar deze vond ik wel erg tuttig. De twee hoofdpersonen komen uit een dorpje en zijn weinig streetwise. Daarnaast is de schrijfstijl eigenlijk ook erg truttig. En dat geeft het geheel een beetje een ouderwets sfeertje. Maar ach...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook