Scones en spotlights
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 37 4 96 3 50 2 5 1 2

Scones en spotlights

190

Gelezen 208 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 168 Favoriet 6 Recensies 11
Feelgood Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 6   Topics 0

Liefde, natuurlijk is een sprankelende feelgoodserie over vier vriendinnen, geschreven door Susan Muskee. In Scones en spotlights staat Cleo centraal. Cleo’s leven gaat z’n gangetje. Daar is dan ook alles mee gezegd. Het is dat ze pas eenentwintig jaar geleden is geboren en niet in 1982, anders was ‘Is dit alles’ van Doe Maar speciaal voor haar geschreven. Ze werkt, organiseert etentjes met haar vriendinnen Kim, Sophie en Abigail, pakt zo nu en dan een yogaklasje mee en o ja, is tot over haar oren verliefd op Sjoerd, de jongen die tijdens die lessen altijd op een matje schuin voor haar zit maar waarschijnlijk niet eens weet hoe ze heet. Haar droom om ooit muzikant te worden heeft Cleo aan de wilgen gehangen sinds ze werd afgewezen voor het conservatorium. Totdat Sophie een video van haar op een karaokeavond online zet en Cleo volledig viral gaat. Ze wordt gescout voor een talentenjacht en het lijkt de kickstart van haar carrière. Dit is de big break waar ze zo op hoopte, maar waarom voelt het dan niet zo?

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Serie
Liefde, natuurlijk (1)
Aantal pagina’s
254
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
24 april 2020
Laatste editie
24 april 2020
ISBN
9789047205333


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Insoon
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (11)

Keuze van de redactie
Eline Huls Hebban Recensent

Prikkelend begin van nieuwe serie

door: Eline Huls 1 like ebook

Susan Muskee (1993) is werkzaam als freelance tekstschrijver en reist daarvoor het hele land door. Inmiddels kan ze ook romanschrijver aan haar cv toevoegen. Scones en spotlights is het eerste deel uit de serie 'Liefde, natuurlijk' die naar alle waarschijnlijkheid vier delen zal gaan tellen.

In dit...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Scones en spotlights

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken