Advertentie
Self Love Talk

Self Love Talk

1
Rank 2682 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

‘Self Love Talk’ van Merel Teunis is een no-nonsense gids over liefde voor jezelf. De vriendelijke toon en de persoonlijke ervaringen van Merel spreken online al duizenden vrouwen aan. Zorgen voor jezelf is niet stoffig of zweverig. Het mag juist leuk zijn en zal je helpen bij het creëren van een liefdevolle levensstijl die bij je past. ‘Self Love Talk’ is een positief en licht handboek, inspirerend en toepasbaar, voor een leven dat kracht en geluk uitstraalt. De prachtige uitvoering maakt het een echt cadeau.

‘Je onderdompelen in oneindige zelfliefde is volgens de psychologie en Instagramgoeroes dé sleutel tot ultiem geluk en succes.’ – Vogue.nl

Merel Teunis is oprichter van het succesvolle platform Healthy Wanderlust. Op nuchtere toon en met een eerlijke, open houding inspireert zij tienduizenden jonge vrouwen met meer zelfliefde te leven. Merel woont in Amsterdam.

Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Laatste editie
29 oktober 2019
ISBN
9789021574172 , 9789021574189
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic