Advertentie

Slikken, kreng!

6
Rank 1852 Gelezen 6 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 4
Non-fictie   Topics 0

“Slik jij?” Pip Lou (31) werkt als klinisch logopedist in het ziekenhuis en is Nachtburgemeester van Gouda. Ze kan je als beroepsmatig slikexpert alles vertellen over de lastige strijd van mensen met slikproblemen. Wanneer ze vervolgens op Tinder aangeeft slikexpert te zijn, verdubbelt de mannelijke interesse en lijkt het over niks anders te kunnen gaan dan de vraag “of ze ook slikt”. In dit boek combineert Pip verhalen uit haar werk- en privéleven en krijg je een inkijkje in haar bijzondere beroep en de wereld waarin zij zich als vrijgezelle slikexpert begeeft. Ook lees je wat voor reacties dat oplevert, want als vrouw openlijk en ongegeneerd spreken over seks, blijkt anno 2020 nog steeds niet vrij van taboes. “Dit vind ik walgelijk, tenzij het een pornografisch boek is.”

Genre
Non-fictie
Serie
Pip
Uitgeverij
Jalapeño Books
Laatste editie
22 juli 2020
ISBN
9789082667998
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door PipLou
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Geniet!

door: nicolevschaik 1 like
Bijna 20 jaar geleden had ik niet kunnen bedenken dat het 11 jarige meisje die toen voor het eerst bij de scouting kwam kijken, dit boek zou schrijven. Inmiddels heb ik in ongehoorde snelheid het boek gelezen. Heb ik de verhalen herkent die Pip soms kort vertelde tijdens het uurtje sporten op...

In één adem uit

door: Reneew 1 like
Heerlijk boek, vlot geschreven. Het is kwetsbaar, ondeugend en grappig. Ik wilde en kon het niet wegleggen. Wat mij betreft zéér de moeite waard.

Een boek over seks maar wel met een boodschap

door: SonjaDiane 1 like ebook
Pip Lou is klinisch logopedist, ze noemt zichzelf ook wel slikexpert. Pip is single en meldt zich na een relatie van 10 jaar aan op Tinder. Wanneer potentiële matches horen van haar slikexpertise zijn ze meer dan geïnteresseerd in haar, want ja, een slikexpert zal wel ehm.... alles...

Glijdt lekker weg

door: Gerannejiskoot 1 like ebook
Heerlijk origineel boek. Eerste hoofdstuk was even inkomen maar daarna in 2 avonden verslonden. Vermakelijk maar zet ook aan tot nadenken over eigen opvattingen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook