Advertentie
Social Day Love

Social Day Love

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Mr. dr. drs. G.G. Vos (GuidoFox) besloot na zijn promotieonderzoek binnen de Rechtsgeleerdheid een nieuw onderzoek te verrichten: een empirisch onderzoek naar de psyche van de vrouw in de verleidingsdans tussen man en vrouw en specifiek gericht op de ontmoetingen die hij had met vrouwen die hij gewoon overdag op klaarlichte dag sympathiek had aangesproken (Social DayLove).
Deze originele wijze van het ontmoeten van vrouwen voor datingdoeleinden is futuristisch te noemen. Datingsites en -apps, kroegen en nachtclubs zullen snel aan populariteit afnemen: men is gaandeweg op zoek naar leukere, spontanere en betere manieren om snel en efficiënt mensen voor de liefde te kunnen ontmoeten.
De auteur gaat in zijn boek vanuit een biografische invalshoek psychologisch diep in op het fenomeen Social DayLove en de psyche van de vrouw in de verleidingsdans. Dit boek is echt dieptewerk en alleen geschikt voor de man die zeer geïnteresseerd is in het daadwerkelijk verkrijgen van inzicht in deze dans tussen man en vrouw.
In het boek worden ook de maatschappelijke raakvlakken van Social DayLove, seksualiteit en spiritualiteit niet onbesproken gelaten.

Guido Gabriël Vos (GuidoFox) is Spiritual Life Coach en Political Influencer en zijn coachingsaanbod is te vinden op zijn site: www.GuidoFox.nl.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
214
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
Laatste editie
08 mei 2020
ISBN
9789463388788
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic