Meer dan 6,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Sous-Vide koken thuis

Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een perfect gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron.

In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de kooktechniek, de apparatuur, de voordelen, de ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor sous-vide. Daarna volgen meer dan 75 recepten die laten zien hoe makkelijk je het vacuümgaren onder de knie krijgt. En zodra je van het malse vlees, de sappige vis of de smaakvolle groenten hebt geproefd, wil je ze nooit meer anders bereiden. Buikspek met bierlak en zilveruitjes, Gevulde kipfilet, Fris slaatje van crunchy eendenborst, Perfect gegaarde zalm met een romige dillesaus, Tarbot met prei en tomatenconfit, Rozemarijnaardappeltjes, Witloof met sinaasappel, Rabarber met amandelkruim… Komt het water je al in de mond?
Toon details

Schrijf een recensie

Is Sous-Vide koken thuis het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een weelderige zomerse bruiloft in een luxe hotel aan zee wordt verstoord door de veertigjarige, pas gescheiden Phoebe. Voor ze het weet is ze bruiloftsgast tegen wil en dank. 'Scherp, geestig en een genot om te lezen.'

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.

Reageren op Sous-Vide koken thuis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.