Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Spijt?
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 6 3 0 2 0 1 0

Spijt?

Rank 128 Gelezen 13 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 34 Favoriet 2 Recensies 9
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
'Heeft u spijt?'
Een schijnbaar eenvoudige vraag voor een meervoudige moordenaar aan de vooravond van zijn executie.
Een jonge psychologe herhaalt deze meermaals in een poging inzicht te krijgen in het waarom van zijn daden.
Antwoorden komen, maar ze zijn divers, verrassend, muzikaal en ... niet wat zij had verwacht.
Luc Vos (Heultje-Westerlo, 1968) is al vele jaren gebeten door schrijven. Korte en langere verhalen wisselen elkaar in hoog tempo af en vallen met grote regelmaat in de prijzen. In 2022 werd zijn debuut thriller Zeven bijzonder enthousiast onthaald. In afwachting van de nieuwe thriller met inspecteur Anne Verelst, Paternoster, zet Luc even een stapje over de grenzen met een thrillernovelle die zich afspeelt in de VS.

Genre

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Spijt?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.