Advertentie
Spoor ik wel?! - Een kijkje in het hoofd van een autist

Spoor ik wel?! - Een kijkje in het hoofd van een autist

5
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
Mijn naam is Anke. Op mijn achtste kreeg ik de diagnose autisme. Ik heb dit boek geschreven om jou een kijkje te geven in mijn hoofd zodat ik je kan laten zien hoe ik dingen ervaar en beleef. Ik heb dit geschreven in de hoop dat mensen me beter gaan begrijpen. Want ik heb me altijd onbegrepen en ongehoord gevoeld. Vaak is het met een vleugje humor geschreven. Ik wil jullie op een grappige manier mee laten kijken met de dingen waar ik het moeilijk mee heb in het dagelijkse leven. Maar met veel moeite heb ik ook een aantal serieuze hoofdstukken op papier gekregen. Een boek vol illustraties gemaakt door mij over de dagdagelijkse frustraties van het leven. Geniet ervan!
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
116
Uitgeverij
Boekscout VOF
Laatste editie
14 juni 2019
ISBN
9789463893589
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Duidelijk beeld van autisme

door: Juanita 1 like
Anke van Puijenbroek werd geboren in 2001 en woont samen met haar ouders en zus in Arendonk. Dat ze enorm creatief is kun je zien aan de prachtige tekeningen in het boek en op haar Facebook pagina Inksessed. Op haar 8ste kreeg ze de diagnose autisme, maar ondervond dat ze niet altijd begrepen werd....
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook