Advertentie

Staat van Beleg; Trump onder vuur

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Een jaar na Donalds Trumps verkiezingsoverwinning schreef Michael Wolff het onthutsende verhaal van het Witte Huis dat overmeesterd wordt door controversie, chaos en ongekende rivaliteit. Het sensationele Vuur en woedeomvatte de eerste fase van de regering-Trump. Staat van beleg is Wolffs even relevante als explosieve opvolger daarop, over een presidentschap dat van bijna iedere kant onder vuur genomen wordt. Aan het begin van zijn tweede jaar als president is de situatie voor Trump compleet anders. Hij wordt niet langer beteugeld door ervaren adviseurs en handelt impulsiever en nonchalanter dan ooit. Maar de raderen van de rechtsstaat draaien onverbiddelijk door: Robert Muellers heksenjacht achtervolgt Trump elke dag en openbaar aanklagers duiken in zijn zakelijke aangelegenheden. Velen in het politieke etablissement – zelfs binnen zijn eigen regering – hebben zich tegen hem gekeerd en zijn vastberaden hem neer te halen. De democraten zien hun overwinning gloren in de polls en durven zelfs te hopen op een afzetting. Ondertussen waant Trump zich onschendbaar. Staat van beleg schetst een alarmerend en onuitwisbaar portret van een president zoals er geen andere is. Omgeven door vijanden en blind voor onraad is Trump een razende, zelfvernietigende inferno – en de meest betwiste leider in de Amerikaanse geschiedenis.

Michael Wolff (1953) is Amerikaans auteur en journalist. Hij schrijft voor onder andere USA Today, Vanity Fair en The Guardian. In 2018 schudde hij Amerika én de rest van de wereld op met zijn bestseller Vuur en woede.

Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
342
Uitgeverij
Prometheus, Uitgeverij
Laatste editie
05 juli 2019
ISBN
9789044638806
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Deel 2 van de Trump soap opera

door: Katevents 1 like
Deel 1 werd geschreven terwijl Wolff bij wijze van spreken op de sofa hing, terwijl zich de ene na de andere ramp in Trump's Witte Huis ontwikkelde. Het geeft een inzicht in de campagne en het winnen van de verkiezingen van 2016 door "team" Trump. Na publicatie was er de gebruikelijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook