Advertentie
Stress is geen probleem

Stress is geen probleem

0
Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Stress is niet noodzakelijk een probleem. Het hangt er gewoon van af hoe je ermee omgaat. Zonder steun van je omgeving en zonder optimaal energieniveau put stress je uit en zo kom je in een negatieve spiraal terecht. Dat proces noemen we het burn-outsyndroom; de energie is verbruikt. De laatste jaren zien we ook al bore-outs: mensen kunnen dan niet meer creatief en flexibel bezig zijn. Maar tijdens het werk kan ook 'flow' optreden, wat het engagement verhoogt. Dat beschermt ons tegen stress en burn-out.
STRESS IS GEEN PROBLEEM is een boek voor het grote publiek en voor de beslissers in de bedrijfswereld. Als geen ander weet stressdokter Luc Swinnen hoe je het best kunt reageren op een stressvolle omgeving. In een vlotte en toegankelijke taal vind je er talloze concrete tips en adviezen om beter met stress en overbelasting om te gaan. Het is meer dan een eenvoudig zelfhulpboek, want alle adviezen steunen op een stevig wetenschappelijk fundament. Je leert je omgeving optimaal te beheersen om als een optimistisch en gelukkig persoon door het leven te gaan. Vaak is stress een individuele aangelegenheid, daarom wordt ook ingegaan op de persoonlijkheid en de denkstijlen van mensen.
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Van Halewyck
Laatste editie
08 september 2009
ISBN
9789056179199
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic