0000057794_Suicide_Notes_2_710_130_0_0
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 9 3 4 2 1 1 0

Suicide notes

20

Gelezen 27 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 20 Favoriet 4 Recensies 1
Young adult Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Ik ben niet gek. Ik snap niet waarom ze zich zo druk maken over wat er is gebeurd. Toch maakt iemand zich er kennelijk heel erg druk over, anders lag ik hier niet. Ik durf te wedden dat mijn moeder erachter zit. Die maakt altijd overal zo'n drama van.

Het is nieuwjaarsdag als Jeff wakker wordt. Niet in zijn eigen bed, maar op de gesloten psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, met verband om beide polsen. Volgens hem is er niets aan de hand - en dat houdt hij ook vol tegenover dokter Katzrupus, ofwel Cat Poop. Hem vertelt hij niets over zijn beste vriendin Allie, en hoe alles veranderde toen zij een wel erg leuke vriend kreeg.

Het zijn twee andere patiënten die hem echt aan het denken zetten: de grappige, maar zwaar suïcidale Sadie en Rankin, de sportheld van wie Jeff zijn ogen niet af kan houden als hij hem ziet masturberen onder de douche.

De rebelse stem en zwarte humor van Jeff maken Suicide Notes een boek dat je niet meer neer kunt leggen voor je het helemaal uit hebt.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Vertaald door
Lydia Meeder
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
Eerste editie
13 februari 2010
Laatste editie
13 februari 2010
ISBN
9789047702238


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Suicide notes

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken