Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Superverslavend
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 6 3 14 2 0 1 0

Superverslavend

21

Rank 4821 Gelezen 22 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 3
Non-fictie Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 2   Topics 0
We brengen elke dag uren door met mailen, instagrammen, whatsappen en facebooken; we bingen Netflix-series en YouTube-filmpjes; we zijn gemiddeld drie uur per dag met onze smartphone bezig, en onze kinderen zitten zo vaak achter een scherm dat ze moeite hebben om in het dagelijks leven sociaal te zijn.

Welkom in het tijdperk van gedragsverslaving.

In dit revolutionaire boek beschrijft Adam Alter hoe het komt dat meer dan de helft van de westerse bevolking inmiddels minimaal één digitale verslaving heeft. De onweerstaanbare aantrekkingskracht van nieuwe technologieën, zoals smartphones, wearables en social media, zijn namelijk geen toeval. Ontwikkelaars blijken steeds meer gebruik te maken van 'digitaal suiker': geheime en doelbewuste trucs die uitsluitend bedoeld zijn om apps, spelletjes en andere digitale producten zo verslavend mogelijk te maken. Alter legt uit hoe dit werkt en wat je als individu hiertegen kunt doen. Maar ook hoe we onze kinderen hiertegen kunnen wapenen. Voor het écht te laat is.

'Een superverslavend boek.' - Malcolm Gladwell

'Kun je niet stoppen met checken, klikken, surfen en liken? Leg dan nú je smartphone weg en lees dit boek.' - Arianna Huffington
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Uitgeverij
Maven Publishing
Eerste editie
15 maart 2017
Laatste editie
19 april 2017
ISBN
9789492493125 , 9789492493187


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Superverslavend

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken