Advertentie

The Burning Shadow

88

Gelezen 100 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 75 Favoriet 7 Recensies 7
Young adult Lijsten 1 Spots 4   Topics 0

Jennifer L. Armentrout is op dreef met de Origin-serie, waarin ‘The burning shadow’ het tweede deel is. In dit boek is voor Evie niets meer hetzelfde. In ‘The darkest star’, het eerste deel van de serie, heeft ze opper-Luxen Luc ontmoet. In ‘The burning shadow’ kan ze zich daar niets van herinneren. Evie is een paar maanden uit haar geheugen kwijt. Op zoek naar het antwoord op de vraag wie ze is en wie ze was, belandt ze steeds dieper in de wereld van de Luxen. En ze zal al snel ontdekken dat als je daar eenmaal in zit, je er niet zo makkelijk meer uit komt. De Origin-serie is een zijdelings vervolg op de Lux-serie, waarmee Jennifer L. Armentrout zichzelf voorgoed op de kaart zette als fantasyauteur. Haar fans hadden nog niet genoeg van de wereld die ze creëerde. Zijzelf gelukkig ook niet.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Origin (2)
Aantal pagina’s
456
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
08 oktober 2019
Laatste editie
02 oktober 2019
ISBN
9789401915878 , 9789401915885


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Succesvolle nieuwe inslag

door: Marloes

Let op: deze recensie bevat spoilers over het eerste deel, The Darkest Star.

Met de kennis van nu staat het leven van Evie op de kop. Ze weet niet meer wie ze is en wie of wat ze moet geloven. Haar moeder blijkt haar moeder niet en de knappe Luc vraagt steeds meer aandacht van haar. In het tweede...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: The Burning Shadow

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken