Advertentie
The Burning Shadow #2 Origin

The Burning Shadow

8
Rank 1071 Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 33 Favoriet 0 Recensies 1
Young adult Spots 3   Topics 0

Jennifer L. Armentrout is op dreef met de Origin-serie, waarin ‘The burning shadow’ het tweede deel is. In dit boek is voor Evie niets meer hetzelfde. In ‘The darkest star’, het eerste deel van de serie, heeft ze opper-Luxen Luc ontmoet. In ‘The burning shadow’ kan ze zich daar niets van herinneren. Evie is een paar maanden uit haar geheugen kwijt. Op zoek naar het antwoord op de vraag wie ze is en wie ze was, belandt ze steeds dieper in de wereld van de Luxen. En ze zal al snel ontdekken dat als je daar eenmaal in zit, je er niet zo makkelijk meer uit komt. De Origin-serie is een zijdelings vervolg op de Lux-serie, waarmee Jennifer L. Armentrout zichzelf voorgoed op de kaart zette als fantasyauteur. Haar fans hadden nog niet genoeg van de wereld die ze creëerde. Zijzelf gelukkig ook niet.

Genre
Young Adult
Serie
Origin (2)
Aantal pagina’s
456
Uitgeverij
Z&K
Laatste editie
02 oktober 2019
ISBN
9789401915878 , 9789401915885
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,00 Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Marloes Hebban Recensent

Succesvolle nieuwe inslag

door Marloes op 14-11-2019

Let op: deze recensie bevat spoilers over het eerste deel, The Darkest Star.

Met de kennis van nu staat het leven van Evie op de kop. Ze weet niet meer wie ze is en wie of wat ze moet geloven. Haar moeder blijkt haar moeder niet en de knappe Luc vraagt steeds meer aandacht van haar. In het tweede deel van de ‘Origin’-reeks buit Jennifer L. Armentrout Evies onzekere positie uit. The Burning Shadow...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook