Advertentie

Theater

31

Gelezen 30 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 42 Favoriet 3 Recensies 6
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

Op een koude maandagochtend, net voor kerst, wordt het dode lichaam van Albert Leblanc aangetroffen in zijn villa in Sint-Martens-Latem. Vermoord. In geen tijd staat de Gentse beau monde in rep en roer. ‘De zilveren vos’, zoals Leblanc genoemd werd, was een hoogstaande advocaat en een graag geziene gast op culturele evenementen. Wie wilde hem uit de weg ruimen en waarom? Hoofdinspecteur Steve Stern staat voor een raadsel en dat wordt er niet beter op als hij weduwe Julie Leblanc ontmoet, die in hem een verloren gewaand vuur doet opflakkeren. Stern ontdekt al gauw dat dit de gevaarlijkste zaak uit zijn carrière wordt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Halewyck, Uitgeverij Van
Eerste editie
04 juni 2019
Laatste editie
04 juni 2019
ISBN
9789461318534 , 9789463830690
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (6)

Keuze van de redactie

'Blood will have blood'

door: Merel Kuitert

Jan Smets heeft niet stilgezeten. Eerder was hij actief als kabinetschef van enkele premiers en als directeur van de Nationale Bank van België. Van de Nationale Bank werd hij in 2015 gouverneur en ondanks zijn drukke economische loopbaan bleef Smets schrijven en kwam hij in 2019 met zijn debuut ...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Theater

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken