Advertentie
Theodore Roosevelt

Theodore Roosevelt

0
Rank 8442 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Theodore Roosevelt wordt gerekend tot een van de beste Amerikaanse Presidenten. Hij was een man met een enorme ambitie, onuitputtelijke energie en een onstuitbare dadendrang. Zijn vooruitstrevende visie en onorthodoxe manier van politiek bedrijven is juist nu een inspiratiebron voor de wereld waarin wij leven.

Net als in zijn tijd leven we momenteel op een scharnierpunt van de geschiedenis. We leven in een wereld waarin het vertrouwen in de politiek en instituties snel afneemt, terwijl de onzekere en verwarde Westerse Wereld zijn invloed en macht in de wereld verliest. Binnen afzienbare tijd zal voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid Europa niet meer in het midden van de macht staan, maar nog slechts een bijrol vervullen.

Waar onze samenleving naar smacht is niet het toenemende cynisme of politieke stunts maar leiderschap en voorbeelden. Wij zijn op zoek naar de Theodore Roosevelt van onze tijd. Maar wie was Theodore Roosevelt eigenlijk?

Derk Boswijk (1989) is in het dagelijks leven ondernemer, reservist bij de Landmacht en Statenlid voor het CDA in de Provincie Utrecht. In dit boek beschrijft hij het inspirerende leven van Theodore Roosevelt.
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
142
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
12 september 2019
ISBN
9789402197327
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,95
E-book prijsvergelijker