Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Thuis komen (in de chaosmos)

Hubert Van Eygen (° Maaseik,1961) studeerde van 1979 tot 1983 Germaanse filologie aan de KU Leuven. Daarna was hij leraar, persverantwoordelijke van Amnesty International Vlaanderen en de gemeente Kinrooi, wetenschappelijk medewerker aan de UCL, medewerker bij de Leuvense vrije radio Sinjaal, productieverantwoordelijke bij het Limburgse reclameblad Koerier, hoofdmonitor van de Kinrooise speelpleinwerking en parlementair medewerker van Hubert Brouns. Sinds 1992 is hij voorzitter van de Kinrooise culturele raad. Momenteel is hij beleidsmedewerker van de Kinrooise burgemeester Jo Brouns.

Daarnaast is hij vooral vader van Bert, Sofie en Sara en echtgenoot van Miet Lemmens.

Hij publiceerde gedichten, essays en recensies in meer dan 50 Vlaamse en Nederlandse tijdschriften waaronder Appel, Deus ex Machina, Dietsche Warande & Belfort, Gierik/NVT, Initiatief, Kruispunt, Oostland, Poëziekrant, Wel en Yang. Sinds 1986 geeft hij zijn eigen literair (k)wartaalschrift Weirdo’s uit.

Hij publiceerde 9 dichtbundels (waaronder ‘Gevangen gedichten’,1985 en ‘Voorlopig testament’, 1990), de onbegrepen socio-roman ‘Scherven van steeds dezelfde spiegel’ (1998), een aantal bloemlezingen (waaronder ‘De Nieuwe Tachtigers’, 1986), enkele monografieën (onder andere over Mathieu Brouns, Jaak Langens en ‘de dodendraad’) en twee fotoboeken over de gemeente Kinrooi.

Zijn volledige bio-bibliografie kan je vinden op www.eygen-boeken.be.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Thuis komen (in de chaosmos) het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Thuis komen (in de chaosmos)

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.