Advertentie

TLV vegan

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Na een lofzang op de levendige keuken van deze bruisende stad in zijn kookboek TLV, komt Jigal Krant deze zomer met TLV VEGAN, een eerbetoon aan de omvangrijke veganistische scene in Tel Aviv.TLV VEGAN is zowel een verzameling recepten als een intrigerende poging te achterhalen waarom uitgerekend Tel Aviv is uitgegroeid tot de veganistische hoofdstad van de wereld.
Als relatieve buitenstaander beschrijft Jigal de veganistische wereld met prettige journalistieke nuchterheid. TLV VEGAN is luchtig geschreven, zonder belerende toon of missiedrang. Naast een verzameling recepten om van te watertanden (die welhaast onopgemerkt vegan zijn) is TLV VEGAN een journalistieke zoektocht naar de aanjagers van de veganistische revolutie in het land zonder melk en honing. De sprekende beelden van Vincent van den Hoogen makenTLV VEGAN naast een kook- en leesboek, ook een aantrekkelijk koffietafelboek.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
328
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
01 september 2020
Laatste editie
17 augustus 2021
ISBN
9789038806754


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: TLV vegan

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.