Advertentie

Toen ik de sterkste was

11

Rank 921 Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 1 Recensies 2
Young adult   Topics 0
'Met de meeste dingen waardoor mijn buurt een slechte naam krijgt bemoei ik me niet echt. De wapens en de drugs en zo: niet mijn ding.'

Ali heeft het druk genoeg, met school, boksen en thuis. Zijn beste vriend Noodles daarentegen komt altijd in de problemen. En op een of andere manier is Ali altijd degene die hem er weer uit moet halen. Maar hé, als vriend moet je er zijn voor je boys, toch? Trouwens, het zijn maar kleine dingen, het is niet alsof er iemand gewond raakt of zo.

En dan is er Needles, Noodles' broer. Hij heeft allerlei tics en roept soms ineens de raarste dingen. Maar het is oké, iedereen in de straat weet dat hij er niets mee bedoelt.

Alles is cool... totdat Ali, Noodles en Needles ergens terechtkomen waar ze nooit hadden moeten zijn. Waar de mensen niet zo vriendelijk zijn, en al helemaal niet vergevingsgezind.
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
Eerste editie
15 april 2020
Laatste editie
31 augustus 2020
ISBN
9789463491334 , 9789463490719


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (2)

Keuze van de redactie
Demi Schoonenberg Hebban Recensent

Realistisch en heel toegankelijk voor jongeren

door: Demi Schoonenberg 1 like

Ali, Noodles en Needles zijn drie Afro-Amerikaanse tieners die in een arme buurt in New York City wonen. Ali is een jonge bokser met een leuk zusje, een hardwerkende moeder en een vader die hij slechts af en toe ziet. Wanneer broers Noodles en Needles naast hem komen wonen, krijgt hij eindelijk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Toen ik de sterkste was

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.