Advertentie

Tori

10

Gelezen 11 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Junior Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 3 Top25's 1   Topics 0

Tori vertelt het bloedstollende avontuur van drie dappere mensenkinderen: Cel, Bones en Zi. Hun vader, de reuzenschildpad Jean-Michel, is een echte 'tori-man', een verhalenverteller. Zijn verhalen zijn zo populair dat vaak het halve eiland zich rondom het kampvuur verzamelt om naar hem te luisteren.

Maar dan staat op een dag de afgunstige Vos in zijn geblindeerde limo voor de deur. En Vos heeft akelige plannen met hun vader Jean-Michel.

Gewapend met een potloodzwaard, een ijzersterk Colossusschild en een raadselachtige tijgerklauw komen de drie kinderen hun vader te hulp. Zijn ze tegen de kwaadaardige Vos opgewassen?

+


Genre
Kind & Jeugd
Kinderboeken algemeen
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Uitgeverij
Das Mag Uitgeverij B.V.
Eerste editie
28 september 2017
Laatste editie
28 september 2017
ISBN
9789492478504 , 9789492478702


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (2)

Keuze van de redactie
Katy Hebban Recensent

Een unieke en visuele vertelling die van de pagina's spat

door: Katy

Op een dag vinden vijf reuzenschildpadden een aantal eieren op het strand. Eén van de schildpadden, Jean-Michel Tortoise, blijft bij de eieren tot ze uitkomen. Zo wordt hij de vader van de mensenkinderen Cel, Bones en Zi. Hij geeft ze een thuis en leerde de kinderen alles wat hij zelf ooit geleerd...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tori

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.