Advertentie
Tot de bodem

Tot de bodem

21
Gelezen 15 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 9
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0

Hij denkt dat hij het verleden heeft losgelaten. Hij denkt dat hij zijn leven goed voor elkaar heeft. Een vrouw, een zoon, een gelukkig leven in Londen. Tim Howard heeft een punt gezet achter een succesvolle voetbalcarrière bij topclub Arsenal. Zijn vrouw krijgt een geweldige baan aangeboden in Amsterdam. Hij wil haar succes niet in de weg staan, ze verhuizen naar Amsterdam.
Tim Howard heette ooit Tim Houwaart. Een puber zonder ouders, zonder familie, overgeleverd aan de willekeur van een misdadige huisarts en zijn slaafse vrouw.
Het komt niet in hem op dat zijn verleden al jaren op hem wacht. Dat het als een hyena om zijn prooi draait, tot de laatste adem is geademd.

In Amsterdam ontdekt zijn vrouw de waarheid omtrent de dood van Brian Jones, voormalig Rolling Stone. Ze sterft in het donkere water van een Amsterdamse gracht. Daarna wil Howard één ding: de moordenaar van zijn vrouw vinden. Een nachtmerrie. Als hij ontwaakt ziet hij dat zijn zoontje verdwenen is. De hyena oogst

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Vrije Uitgevers IF2, De
Laatste editie
06 oktober 2009
ISBN
9789071501180
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Misbruik

door Anique Mulder op 26-05-2008

leugens en bedrog ,Tim Howard is ex-profvoetballer bij Arsenal en verhuist na zijn carrière met zijn vrouw Jean en zoontje William naar Amsterdam. Zijn vrouw heeft daar een goede baan aangeboden gekregen als journaliste. Op een doordeweekse avond wordt ze vermoord aangetrokken in de grachten. Iedereen is erg geschokt en de grote vraag is wat het motief is van deze moord. Tim worstelt met de...

Lezersrecensies (5)

door: Carolien Korpel 1 like
Fijn dat ik dit boek alsnog heb gelezen en zo kennis heb gemaakt met deze schrijfster. Het boek heeft me in spanning gehouden tot aan de laatste bladzijden, ondanks het feit dat ik het niet echt een thriller vind. Het is eerder een loeispannende roman.
Ik werd écht meegezogen in dit verhaal....

door: Janneke Bouwman 1 like
Nadat ik onlangs het tweede boek van Violet Le Roy had gelezen (Medelijden met de duivel), heb ik gelijk dit boek bij de bieb gereserveerd.
Tot de bodem is het debuut van deze auteur. Tim Howard, de hoofdpersoon, is een gevierd voetbalspeler geweest bij Arsenal. Hij is Nederlander en wanneer zijn...

door: Jeannette Kieft 1 like
Eindelijk het boek gelezen in 2010 en wat was het spannend! Tot het eind toe blijf je in spanning. Voor mij was het boek extra leuk, omdat het zich in Amsterdam afspeelde en dus erg herkenbaar voor mij.
Een heel verrassende ontknoping. Ik kijk uit naar haar volgende boek!

door: sammy tempels 1 like
Tot de bodem is een zeer veelbelovend debuut! Het boek begint een beetje langzaam maar toch voel je dat je een goed boek in handen hebt en kan je moeilijk stoppen met lezen. De onderliggende spanning is zeer duidelijk aanwezig.
Nederland heeft nog een paar sterke vrouwelijke auteurs (Saskia Noort,...

Recensie Tot de bodem

door: Ans Arts 1 like
Ook ik sluit me helemaal aan bij de recensies hieronder, er valt weinig meer aan toe te voegen eigenlijk. Is een aanrader voor iedereen die van thrillers houdt,en houd je er niet van,misschien toch maar eens proberen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook