Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Tot nooit meer
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 140 4 106 3 48 2 2 1 2

Tot nooit meer

298

Gelezen 325 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 254 Favoriet 15 Recensies 20
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 2   Topics 0
Wanneer Zaira het geluid van brekend glas hoort, spat haar luxeleven uiteen. De ontdekking van een gevaarlijk geheim dwingt haar te vluchten.
Rani Diaz, hoofdinspecteur moordzaken, krijgt een onrustwekkende oproep. Aan de rand van een bos wordt een zwaar verminkt slachtoffer gevonden. De case is maar net geopend of er volgt nóg een moordpartij.
Rani probeert angstvallig alle ballen uit haar persoonlijke en professionele leven in de lucht te houden, maar kan niet verhinderen dat een tsunami aan misdaden haar team overspoelt. Stapsgewijs komt de vijand heel dichtbij. Té dichtbij.
Wie is in godsnaam te vertrouwen en wie speelt er een gevaarlijk spel?

Tot nooit meer is een meesterlijk spannend boek van een van onze meest gelezen leading ladies of crime. Dat heeft alles te maken met de wendingen in de onvoorspelbare plot. Rani Diaz combineert de baan van hoofdinspecteur met een druk en chaotisch privéleven. Als lezer ben je volop betrokken bij haar pogingen om de puzzel te leggen en de misdaden op te lossen. Aan Rani en de lezer om het aantal verdachten te reduceren en de schuldigen aan te wijzen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Rani Diaz (16)
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Witsand Uitgevers
Eerste editie
04 maart 2021
Laatste editie
26 mei 2021
ISBN
9789492934895 , 9789492934918


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (20)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tot nooit meer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken